صنایع چوبی سپهر و سهند

صنایع چوبی سپهر و سهند

جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

09121008479

معرفی انواع پارتیشن اداری

پارتیشن اداری

گاهی اوقات تمام انسان ها به یک حریم خصوصی نیاز دارند. در تمام خانه ها یا اداره ها داشتن یک فضای خصوصی ممکن نیست. برای دست پیدا کردن به این حریم، لازم است یک اتاق یا دست کم یک دیوار در خانه یا اداره خود بسازید تا در نهایت یک مکان جداگانه برای انجام کار هایتان به صورت خصوصی داشته باشید. از آن جایی که ساختن یک اتاق یا حداقل یک دیوار کار اصلا ساده ای نیست و علاوه بر هزینه بالا، کثیف کاری بسیاری نیز به همراه دارد، بهتر است چاره دیگری بیندیشید. پیشنهاد ما استفاده از پارتیشن ها می باشد. مخصوصا پارتیشن اداری که در محل کار بسیار کاربردی بوده و حتی قابل حمل است. به سادگی ‌می توانید یک اتاق را به دو فضای خصوصی تبدیل کنید و دفتری جداگانه را برای کارمندان خود تدارک ببینید. در ادامه مطلب قصد داریم چند مورد پارتیشن اداری را برای شما معرفی کنیم، مزایا و معایب آن ها را نیز به طور دقیق بررسی خواهیم کرد.

پارتیشن اداری چیست؟

اگر قصد بهینه سازی فضای اداره خود را دارید، استفاده از پارتیشن ها که نوعی دیوار متحرک شناخته می شوند، می تواند بسیار کارآمد و مقرون به صرفه باشد. اداره ها اغلب دارای فضای بسیار شلوغ و پر رفت و آمدی هستند. اگر می خواهید فضایی خصوصی برای خود مهیا کنید، پارتیشن اداری گزینه ای مناسب می باشد. مخصوصا اگر ساختمان شما اجاره ای است و اجازه ایجاد تغییرات در ساختار آن را ندارید، می توانید یکی از پارتیشن هایی که در ادامه مطلب برایتان معرفی می کنیم را انتخاب کرده و از آن استفاده و یک حریم شخصی برای میز کار خود درست کنید.

پارتیشن اداری

انواع مختلف پارتیشن اداری

در ادامه مطلب به معرفی انواع پارتیشن های اداری می پردازیم.

1) پارتیشن اداری متحرک

پارتیشن اداری متحرک

پارتیشن های متحرک جز ساده ترین و مقرون به صرفه ترین موارد محسوب می شوند. همان طور که از نامشان پیداست، به جایی متصل نشده و به سادگی می توانید آن ها را جا به جا کنید تا با استفاده از این پارتیشن اداری، نهایت استفاده را از فضای اداره ببرید. پارتیشن های اداری متحرک اغلب با توجه به دکوراسیون اداره شما طراحی شده و ظاهری زیبا را در عین حفظ حریم خصوصی برایتان به وجود خواهد آورد. همچنین انواع مختلف آن ها را می توانید به سادگی در بازار پیدا کنید و مدلی که به آن علاقه مند هستید را در میان آن ها انتخاب و خریداری کنید.

2) پارتیشن های اداری تاشو

پارتیشن اداری

پارتیشن اداری تاشو، به سادگی جمع و باز می شود به همین دلیل شما می توانید آن را با خود حمل کرده و حریم خصوصی خود را در تمام مکان ها داشته باشید. در میان هر صفحه از پارتیشن اداری تاشو، شاهد لولا هایی خواهید بود که به تغییر شکل آن ها کمک شایانی می کنند. با در نظر گرفتن به این ویژگی می توانید آن ها را با توجه به فضای در دسترس به هر مدلی که صلاح می دانید، تغییر دهید.

در ادامه لازم است به چرخ هایی که زیر پایه آن ها نصب شده است نیز اشاره کنیم که جا به جایی را برای شما تسهیل می بخشند. از آن جایی که با استفاده از مواد سبک وزن ساخته شده اند، حمل کردن آن ها چندان مشکل نخواهد بود. به طور کلی می توان این پارتیشن ها را جزء منعطف ترین، مقرون به صرفه ترین و کارآمد ترین پارتیشن های موجود در بازار دانست.

 3) پارتیشن اداری ثابت

ثابت

این پارتیشن ها کاملا ثابت هستند و مانند دو نمونه قبلی قابل حمل نیستند. اغلب نسبت به نمونه های دیگر عایق مناسبی برای صدا هستند. از آن جایی که نیازی به حمل نداشته و کاملا ثابت هستند، در نتیجه با مواد سنگین تری مانند شیشه، چوب و فولاد با روکش های مخصوص ساخته می شوند. همچنین در صورت نیاز می توانید نمونه هایی که از سقف تا کف زمین را پوشش می دهند، انتخاب کنید تا یک مانع بصری کارآمد داشته باشید و در عین حال عایق صدایی مطمئن برای خود نصب کنید.

اگر قصد خرید این پارتیشن اداری را دارید، لازم است بدانید که نصب آن ها کمی زمان بر و دشوار است. در نتیجه به یک فرد حرفه ای احتیاج دارید تا در این کار به شما کمک کند. اغلب نسبت به مدل های متحرک قیمت بالاتری داشته و عملکر بهتری را به شما ارائه می دهد.

مزایا و معایب پارتیشن اداری

1) مقرون به صرفه: پارتیشن اداری، مخصوصا مدل های اول و دومی که معرفی کردیم، به دلیل مواد ساده و سبک تری که ساختار آن ها را تشکیل می دهند، قیمت مقرون به صرفه تری دارند.

2) انعطاف پذیری بالا: مدل هایی که قابل حمل هستند، به سادگی جا به جا شده و در عرض چند ثانیه می توانید دکوراسیون دفتر خود را تغییر دهید. این روز ها انعطاف پذیری بالا جزء مهم ترین ویژگی های یک اداره می باشد زیرا رفت و آمد زیاد است و دائمی بودن یک دیوار می تواند کمی مشکل زا باشد.

3) عایق صدا: به دلیل لایه فومی که در پارتیشن اداری مورد استفاده قرار می گیرد، می توانید آن را نمونه ای بی نظیر برای انجام کار های شخصی بدانید زیرا قسمتی از صدا را عبور نداده و مکالمه شما خصوصی باقی می ماند. گرچه لازم به ذکر است که پارتیشن اداری ثابت عملکرد بهتری را در این راستا ارائه می دهد.

مزایا

معایب پارتیشن اداری

1) ظاهر: یکی از مشکلاتی که هنگام خرید پارتیشن اداری با آن مواجه خواهید شد، ظاهر و نحوه دکور کردن آن ها است. مخصوصا نمونه های پارچه ای که از زیبایی کم تری نسبت به پارتیشن های چوبی و شیشه ای برخودار هستند.

2) دوام: هر چه پارتیشن اداری شما سبک تر باشد، به احتمال زیاد دوام کم تری نیز دارد. شما می توانید با انتخاب نمونه های سنگین تر که با مواد بهتری ساخته شده اند، از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

به طور کلی می توان گفت که مزایای این پارتیشن ها بر معایب آن ها برتری دارد. در نتیجه اگر قصد خرید یک مدل از آن ها را دارید، لازم است هرچه سریع تر یکی از موارد بالا را انتخاب کرده و از مواد سازنده آن اطمینان حاصل کنید.